Blog & events

Terug normale openingsuren!

Vanaf nu is de winkel terug geopend op de normale openingsuren.
Lees meer

TIJDELIJK NIEUWE OPENINGSUREN - SHOP ONLINE 24/24U

Tot 9 SEPTEMBER is de winkel uitsluitend OPEN op DONDERDAG - VRIJDAG & ZATERDAG ! De winkel is EXTRA GESLOTEN op DINSDAG & WOENSDAG. Geen sluiting wegens Jaarlijks Verlof.
Lees meer

TIJDELIJK NIEUWE OPENINGSUREN - 50% KORTING OP VORIGE ZOMERCOLLECTIES!

Tot 9 SEPTEMBER is de winkel uitsluitend OPEN op DONDERDAG - VRIJDAG & ZATERDAG ! De winkel is EXTRA GESLOTEN op DINSDAG & WOENSDAG. Geen sluiting wegens Jaarlijks Verlof.
Lees meer

Geen sluiting voor jaarlijks verlof! Wel aangepaste openingsuren!

Dit jaar geen sluiting van de winkel wegens jaarlijks verlof. Wel aangepaste openingsuren van 15 augustus tot 9 september. Dinsdag en woensdag zal de winkel extra gesloten zijn, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. Webshop blijft open 24/24 uur.
Lees meer

ZOMERSE TEMPERATUREN - ZOMERSE PRIJZEN !!!

Nog de hele maand augustus koop je de vorige zomercollecties van Stetson, City Sportcaps, Derby sport, LookHatMe en ElsaColouredshoes aan de helft van de prijs!!! Volg alle nieuwtjes over de solden op de FB pagina van Hoeden Martine Verstraeten via onderstaande link. Zaterdag 15 augustus is de winkel gesloten. Tot 9 september zal de winkel alleen geopend zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag. Er is dus geen sluiting voor jaarlijks verlof. Martine
Lees meer

-50% OP ALLE VORIGE ZOMERCOLLECTIES - EXTRA OPEN ZONDAG 9 AUGUSTUS

Vanaf zaterdag 1 augustus koop je alle hoeden en petten van vorige zomercollecties aan de helft van de normale prijs! Dit van al onze merken: Stetson, City Sportcaps , Derby Sport, LookHatMe en E.C. Shoes. De winkel is extra open op zondag 2&9 aug. van 10 tot 13u.
Lees meer

Dinsdag 21 juli is de winkel gesloten.

Geniet van het lange, zonnige weekend ! Woensdag 22 juli is de winkel terug open!
Lees meer

!!! WIN - WIN - WIN !!! Van 18/06 tot 16/07 !!!

ZOMERSHOPPING HAACHTSE HANDELAARS!!! Vanaf 18/06 tot 16/07 maak je bij elke aankoop kans op het winnen van één van de cadeaubons en dit zowel in mijn hoedenwinkel als bij alle Haachtse Handelaars !!! De cadeaubons kan je spenderen bij de Haachtse Handelaars. #shoppeninhaacht #winkelhier #haacht
Lees meer

Zondag 14 juni VADERDAG!

Nog geen idee wat te kopen voor vaderdag??? Misschien wordt het dit jaar wel een hoed of pet!!! Neem een kijkje in het grote assortiment van Stetson en City Sportcaps. Je vind er vast een leuke hoed of pet voor jouw vader!
Lees meer

Nieuw in de winkel en de webshop !

Deze Traveller hoed van het merk City Sportcaps is nieuw in de winkel en in de webshop en beschikbaar in zandkleur , grijs en zwart. Hij is gemaakt van 60% Paper en 40% Polyester. Super licht om dragen en kan tegen een stoot, hij komt altijd terug in zijn oorspronkelijke vorm.
Lees meer

NIEUW BINNEN !

Deze leuke zomerhoedjes van het Belgische merk City Sportcaps kunnen zowel door dames als heren gedragen worden. De hoeden zijn gemaakt van een super licht stro en dus zalig om dragen. Door hun neutrale kleur passen ze bij al je kledij en wat ook geweldig is, deze hoeden kunnen tegen een stootje.
Lees meer

Heropening winkel op dinsdag 12 mei maatregelen voor social distancing

Vanaf dinsdag 12 mei kan ik u tot mijn vreugde terug ontvangen in mijn hoedenwinkel. Ik heb hiervoor de nodige maatregelen genomen inzake social distancing zoals mij door de overheid wordt opgedragen. U kan deze maatregelen nalezen op de pagina "veilgheidsmaatregelen" Bedankt dit te doen.
Lees meer

WEBSHOP = ONLINE

Vanaf nu kan u 24 op 24 u terecht op de webshop voor uw favoriete hoed of pet van Stetson & City Sport caps. Voor vragen mag u mij steeds mailen en zal ik u zo snel mogelijk antwoorden.
Lees meer

De winkel is tijdelijk gesloten.

Vanwege de maatregelen van de regering is de winkel tijdelijk verplicht gesloten. Ik ontvang jullie graag wanneer dit terug mogelijk en toegelaten is. Martine
Lees meer

OPENDEURDAGEN 12-13-14 |& 15 maart 2020

De nieuwe zomercollecties komen langzaamaan binnen en begin maart ligt mijn hoedenwinkel er vol mee! Je kan ze komen bewonderen, passen en aankopen tijdens de OPENDEURDAG van 12-13-14 & 15/03. Zondag 15/03 is de winkel extra open v. 10 tot 17u. Actie: Elke aankoop telt dubbel op de klantenkaart!
Lees meer

Zondag 22 December Kerstmarkt - Onze winkel is EXTRA OPEN van 13 tot 18u

Op zondag 22 december vind de jaarlijkse kerstmarkt plaats in het centrum van Haacht van 13 tot 20u. Er zullen weer tal van traditionele kerstkraampjes staan met handgemaakte en andere hebbedingen voor onder de kerstboom. Ook de handelaars openen deze zondag traditioneel hun winkeldeur. Dat beloofd dus heel veel shoppingplezier! Ook mijn hoedenwinkel zal die dag geopend zijn van 13 tot 18u! Allen welkomI
Lees meer

DAG VAN DE AMBACHTEN in CVO CRESCENDO te MECHELEN

Wil jij weten wat een Marokijnbewerker doet? Hoe een vakman houtsnijwerk minuscule details in hout verwerkt? Op welke manier je metaal naar je hand kan zetten? Je komt alles te weten tijdens onze "dag van de ambachten" Er zijn doorlopend demonstraties van erkende ambachtsmannen en -vrouwen.
Lees meer

De nieuwe wintercollecties liggen in de winkel!

De nieuwe wintercollecties van Hoeden Martine Verstraeten Stetson City Sportcaps Derby Sport LookHatMe Dalena en Kopka, liggen in de winkel. Ook de promoties van lederen handschoenen van City Sport aan -70% en Poujade aan -30% en de suitesschoenen en tasjes Einde Collecties van ElsaColouredShoes aan -50% , blijven geldig tot einde voorraad!
Lees meer

STREETSHOW HOEDEN MARTINEVERSTRAETEN 2019

Tijdens de streetshow werden de nieuwe collecties van Hoeden Martine Verstraeten, Stetson, City Sportcaps, LookHatMe en Derby Sport geshowd.
Lees meer

Weekend van de Klant za. 5 en zond. 6 oktober

Tijdens het Weekend van de Klant ontvangt elke klant een geschenk en telt elke aankoop dubbel op de klantenkaart. De winkel is extra geopend op zondag 6 oktober van 9.30u tot 13u. Maak van de gelegenheid gebruik om onze nieuw en uitgebreide wintercollecties van Hoeden martine verstraeten, Stetson en City sport te ontdekken.
Lees meer

Jaarlijks Verlof van 15 tot 31 augustus.

Vanaf donderdag 15 aug. tot zat. 31 aug. is de winkel gesloten wegens jaarlijks verlof. Ik ben er terug vanaf dinsdag 3 september. Martine
Lees meer

Zondag 30 juni is de winkel extra open van 9 tot 13u !

Zondag 30 juni is het naar jaarlijkse gewoonte JAARMARKT en KERMIS in het centrum van Haacht. Daarom is onze winkel deze zondag extra open van 9 tot 13u
Lees meer

Zondag 9 juni vaderdag!

Wees eens origineel en geef vader een pet of hoed cadeau voor vaderdag
Lees meer

Zaterdag 11mei uitzonderlijk gesloten.

Op zaterdag 11 mei is de winkel uitzonderlijk gesloten vanwege familiale reden.
Lees meer

EXTRA OPEN 1 MEI

Op 1 mei is de winkel extra open van 10 tot 17u. Elke aankoop op deze feestdag telt dubbel op de klantenkaart! De nieuwe zomercollecties van Hoeden Martine Verstraeten, Stetson en City Sport liggen in de winkel!
Lees meer

De nieuwe zomercollecties liggen in de winkel!

De zomer- en suitecollecties van Hoeden Martine Verstraeten, City sport en Stetson liggen in de winkel. Bekijk ze nu al online!
Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x