Blog & events

NIEUWE OPENINGSUREN VANAF SEPTEMBER

Vind hier onze nieuwe openingsuren vanaf september.
Lees meer

GEEN SLUITING JAARLIJKS VERLOF-AANGEPASTE OPENINGSUREN IN AUGUSTUS!

Geen sluiting vanwege jaarlijks verlof, wel aangepaste openingsuren tijdens de maand augustus.
Lees meer

Braderij HAACHT ZOMERT zat.24 & zon. 25 juli

Laatste koopjes aan -50% & -30% tijdens de braderij en tot en met 31 juli.
Lees meer

Nieuwe openingsuren juli & augustus - 1 Juli = Start van de koopjes

Geen sluiting wegens jaarlijks verlof, wel aangepaste openingsuren tijdens de maanden juli & augustus. 1 Juli = Start van de koopjes!
Lees meer

Geen sluiting voor jaarlijks verlof, wel aangepaste openingsuren maanden juli en augustus.

Tijdens de maanden juli en augustus is er geen sluiting wegens jaarlijks verlof maar zal de winkel extra dagen gesloten zijn. In juli is de winkel extra gesloten op woensdag. In augustus extra gesloten op dinsdag en woensdag.
Lees meer

ZAT 5 JUNI ASPERGDAG - ASPERGEHAPJES - AANKOOP DUBBEL OP KLANTENKAART

WIJ NEMEN DEEL AAN DE ASPERGEDAG! WEES WELKOM voor het FESTIVAL van het WITTE GOUD in HAACHT! VOOR ELKE KLANT SERVEREN WIJ EEN ASPERGEHAPJE! EN JOUW AANKOOP TELT DUBBEL OP JE KLANTENKAART! TOT ZATERDAG! VRIENDELIJKE GROET MARTINE
Lees meer

Donderdag 13 mei is de winkel gesloten.

Donderdag 13 mei is een feestdag en is de winkel gesloten.
Lees meer

ZATERDAG 1 MEI = WINKEL OPEN van 9.30 tot 18 u

Zaterdag 1 MEI is de winkel open van 9.30u tot 18u. + Elke aankoop telt dubbel op de klantenkaart op donderdag 29 & vrijdag 30 april en zaterdag 1 mei!
Lees meer

WINKELEN OP AFSPRAAK-BEL NAAR 0479/855475

Vanaf zaterdag 27 maart kan u winkelen op afspraak! Gelieve hiervoor te bellen op het nummer 0479/85 54 75.
Lees meer

-50 % op alle vorige wintercollecties !

-50% op alle vorige wintercollecties van Stetson -Citysport Caps-Derby Sport-Dalena-ECShoes-LookHatMe = VERLENGD TOT 14 FEBRUARI!
Lees meer

-50% op vorige wintercollecties!

-50% op alle vorige wintercollecties van 5 tot 31 januari!
Lees meer

Ik wens jou een feestelijk jaar toe!

Moge alle feesten die we het voorbije jaar niet konden vieren in dit nieuwe jaar dubbel en dik gevierd worden ! Met echte bubbels en dikke knuffels. Met zoenen en dansen tot we geen adem meer hebben. En vooral genieten van elkaars liefdevolle, mooie aanwezigheid. Mijn wens voor elk van u!
Lees meer

Extra openingsuren in december!

Tijdens de maand december is de winkel EXTRA OPEN op woensdag van 9.30 tot 12u & zondag van 10 tot 13u
Lees meer

WINKEL TERUG OPEN VANAF DINSDAG 1 DECEMBER - EXTRA OPENINGSUREN

GOED NIEUWS! DE WINKEL GAAT TERUG OPEN VANAF DINSDAG 1 DECEMBER. WELISWAAR MET DE MAATREGELEN DIE DOOR DE OVERHEID ZIJN OPGELEGD. WINKELEN MAG MET EEN PERSOON, EEN OUDERE OF HULPBEHOEVENDE MAG BEGELEID WORDEN DOOR EEN TWEEDE PERSOON. Graag tot binnenkort! Martine
Lees meer

Hoedenwinkel GESLOTEN - Webshop OPEN !

Beste, zoals jullie reeds vernamen zal mijn hoedenwinkel gesloten zijn tot ten minste 1 december of misschien langer. Om u van dienst te blijven tijdens deze periode kan u nu ook uw hoed of pet bestellen via de webshop.
Lees meer

Bereikbaarheid & Parkeren

De HOEDENWINKEL, Hoeden Martine Verstraeten is gelegen in het WINKELCENTRUM van Haacht en heeft een VLOTTE BEREIKBAARHEID. HAACHT ligt midden in de DRIEHOEK BRUSSEL – LEUVEN - MECHELEN en heeft een GOEDE BEREIKBAARHEID, zowel MET DE AUTO als met het OPENBAAR VERVOER. !!!WOENSDAG =MARKTDAG!!!
Lees meer

Nieuw in de #Stetson wintercollectie !

Deze #StetsonTraveller Genuine Fur Felt in koningsblauw, afgewerkt met zwart ribsband, is nieuw in de collectie. Hij kan zowel gedragen worden door een man als een vrouw. Hij is klassiek en tijdloos, maar de mooie, felle kleur geeft hem juist dat ietsje extra. #Stetson #stetsonhoedenwinkel #hoeden
Lees meer

ZONDAG 11-10 OPEN VAN 10 TOT 12.30U-AANKOOP DUBBEL OP KLANTENKAART!

Hersthappening in Haacht centrum "HAACHT BRUIST" van Don. 8 tot Zon. 10-11! ELKE AANKOOP TELT DUBBEL OP DE KLANTENKAART tijdens deze dagen ! ZONDAG 11-10 is de winkel EXTRA OPEN van 10 tot 12.30u !
Lees meer

De nieuwe winterpetten van Stetson liggen in de winkel!!!

Een nieuw seizoen ... een nieuwe Stetson pet! De eerste winterpetten van de nieuwe Stetson collectie liggen in de winkel!
Lees meer

Zat.3 & Zon.4 okt. = WEEKEND V/D KLANT !

Ter gelegenheid van het Weekend van de Klant is de winkel extra open op zondag 4/10 van 10 tot 12.30u. Elke aankoop, tijdens deze 2 dagen, telt dubbel op de klantenkaart! Kom dus zeker langs en ontdek de nieuwe wintercollecties van Hoeden Martine Verstraeten, Stetson & City Sportcaps.
Lees meer

Terug normale openingsuren!

Vanaf nu is de winkel terug geopend op de normale openingsuren.
Lees meer

TIJDELIJK NIEUWE OPENINGSUREN - SHOP ONLINE 24/24U

Tot 9 SEPTEMBER is de winkel uitsluitend OPEN op DONDERDAG - VRIJDAG & ZATERDAG ! De winkel is EXTRA GESLOTEN op DINSDAG & WOENSDAG. Geen sluiting wegens Jaarlijks Verlof.
Lees meer

TIJDELIJK NIEUWE OPENINGSUREN - 50% KORTING OP VORIGE ZOMERCOLLECTIES!

Tot 9 SEPTEMBER is de winkel uitsluitend OPEN op DONDERDAG - VRIJDAG & ZATERDAG ! De winkel is EXTRA GESLOTEN op DINSDAG & WOENSDAG. Geen sluiting wegens Jaarlijks Verlof.
Lees meer

Geen sluiting voor jaarlijks verlof! Wel aangepaste openingsuren!

Dit jaar geen sluiting van de winkel wegens jaarlijks verlof. Wel aangepaste openingsuren van 15 augustus tot 9 september. Dinsdag en woensdag zal de winkel extra gesloten zijn, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. Webshop blijft open 24/24 uur.
Lees meer

ZOMERSE TEMPERATUREN - ZOMERSE PRIJZEN !!!

Nog de hele maand augustus koop je de vorige zomercollecties van Stetson, City Sportcaps, Derby sport, LookHatMe en ElsaColouredshoes aan de helft van de prijs!!! Volg alle nieuwtjes over de solden op de FB pagina van Hoeden Martine Verstraeten via onderstaande link. Zaterdag 15 augustus is de winkel gesloten. Tot 9 september zal de winkel alleen geopend zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag. Er is dus geen sluiting voor jaarlijks verlof. Martine
Lees meer

-50% OP ALLE VORIGE ZOMERCOLLECTIES - EXTRA OPEN ZONDAG 9 AUGUSTUS

Vanaf zaterdag 1 augustus koop je alle hoeden en petten van vorige zomercollecties aan de helft van de normale prijs! Dit van al onze merken: Stetson, City Sportcaps , Derby Sport, LookHatMe en E.C. Shoes. De winkel is extra open op zondag 2&9 aug. van 10 tot 13u.
Lees meer

Dinsdag 21 juli is de winkel gesloten.

Geniet van het lange, zonnige weekend ! Woensdag 22 juli is de winkel terug open!
Lees meer

!!! WIN - WIN - WIN !!! Van 18/06 tot 16/07 !!!

ZOMERSHOPPING HAACHTSE HANDELAARS!!! Vanaf 18/06 tot 16/07 maak je bij elke aankoop kans op het winnen van één van de cadeaubons en dit zowel in mijn hoedenwinkel als bij alle Haachtse Handelaars !!! De cadeaubons kan je spenderen bij de Haachtse Handelaars. #shoppeninhaacht #winkelhier #haacht
Lees meer

Zondag 14 juni VADERDAG!

Nog geen idee wat te kopen voor vaderdag??? Misschien wordt het dit jaar wel een hoed of pet!!! Neem een kijkje in het grote assortiment van Stetson en City Sportcaps. Je vind er vast een leuke hoed of pet voor jouw vader!
Lees meer

Nieuw in de winkel en de webshop !

Deze Traveller hoed van het merk City Sportcaps is nieuw in de winkel en in de webshop en beschikbaar in zandkleur , grijs en zwart. Hij is gemaakt van 60% Paper en 40% Polyester. Super licht om dragen en kan tegen een stoot, hij komt altijd terug in zijn oorspronkelijke vorm.
Lees meer

NIEUW BINNEN !

Deze leuke zomerhoedjes van het Belgische merk City Sportcaps kunnen zowel door dames als heren gedragen worden. De hoeden zijn gemaakt van een super licht stro en dus zalig om dragen. Door hun neutrale kleur passen ze bij al je kledij en wat ook geweldig is, deze hoeden kunnen tegen een stootje.
Lees meer

Heropening winkel op dinsdag 12 mei maatregelen voor social distancing

Vanaf dinsdag 12 mei kan ik u tot mijn vreugde terug ontvangen in mijn hoedenwinkel. Ik heb hiervoor de nodige maatregelen genomen inzake social distancing zoals mij door de overheid wordt opgedragen. U kan deze maatregelen nalezen op de pagina "veilgheidsmaatregelen" Bedankt dit te doen.
Lees meer

WEBSHOP = ONLINE

Vanaf nu kan u 24 op 24 u terecht op de webshop voor uw favoriete hoed of pet van Stetson & City Sport caps. Voor vragen mag u mij steeds mailen en zal ik u zo snel mogelijk antwoorden.
Lees meer

De winkel is tijdelijk gesloten.

Vanwege de maatregelen van de regering is de winkel tijdelijk verplicht gesloten. Ik ontvang jullie graag wanneer dit terug mogelijk en toegelaten is. Martine
Lees meer

OPENDEURDAGEN 12-13-14 |& 15 maart 2020

De nieuwe zomercollecties komen langzaamaan binnen en begin maart ligt mijn hoedenwinkel er vol mee! Je kan ze komen bewonderen, passen en aankopen tijdens de OPENDEURDAG van 12-13-14 & 15/03. Zondag 15/03 is de winkel extra open v. 10 tot 17u. Actie: Elke aankoop telt dubbel op de klantenkaart!
Lees meer

Zondag 22 December Kerstmarkt - Onze winkel is EXTRA OPEN van 13 tot 18u

Op zondag 22 december vind de jaarlijkse kerstmarkt plaats in het centrum van Haacht van 13 tot 20u. Er zullen weer tal van traditionele kerstkraampjes staan met handgemaakte en andere hebbedingen voor onder de kerstboom. Ook de handelaars openen deze zondag traditioneel hun winkeldeur. Dat beloofd dus heel veel shoppingplezier! Ook mijn hoedenwinkel zal die dag geopend zijn van 13 tot 18u! Allen welkomI
Lees meer

DAG VAN DE AMBACHTEN in CVO CRESCENDO te MECHELEN

Wil jij weten wat een Marokijnbewerker doet? Hoe een vakman houtsnijwerk minuscule details in hout verwerkt? Op welke manier je metaal naar je hand kan zetten? Je komt alles te weten tijdens onze "dag van de ambachten" Er zijn doorlopend demonstraties van erkende ambachtsmannen en -vrouwen.
Lees meer

De nieuwe wintercollecties liggen in de winkel!

De nieuwe wintercollecties van Hoeden Martine Verstraeten Stetson City Sportcaps Derby Sport LookHatMe Dalena en Kopka, liggen in de winkel. Ook de promoties van lederen handschoenen van City Sport aan -70% en Poujade aan -30% en de suitesschoenen en tasjes Einde Collecties van ElsaColouredShoes aan -50% , blijven geldig tot einde voorraad!
Lees meer

STREETSHOW HOEDEN MARTINEVERSTRAETEN 2019

Tijdens de streetshow werden de nieuwe collecties van Hoeden Martine Verstraeten, Stetson, City Sportcaps, LookHatMe en Derby Sport geshowd.
Lees meer

Weekend van de Klant za. 5 en zond. 6 oktober

Tijdens het Weekend van de Klant ontvangt elke klant een geschenk en telt elke aankoop dubbel op de klantenkaart. De winkel is extra geopend op zondag 6 oktober van 9.30u tot 13u. Maak van de gelegenheid gebruik om onze nieuw en uitgebreide wintercollecties van Hoeden martine verstraeten, Stetson en City sport te ontdekken.
Lees meer

Jaarlijks Verlof van 15 tot 31 augustus.

Vanaf donderdag 15 aug. tot zat. 31 aug. is de winkel gesloten wegens jaarlijks verlof. Ik ben er terug vanaf dinsdag 3 september. Martine
Lees meer

Zondag 30 juni is de winkel extra open van 9 tot 13u !

Zondag 30 juni is het naar jaarlijkse gewoonte JAARMARKT en KERMIS in het centrum van Haacht. Daarom is onze winkel deze zondag extra open van 9 tot 13u
Lees meer

Zondag 9 juni vaderdag!

Wees eens origineel en geef vader een pet of hoed cadeau voor vaderdag
Lees meer

Zaterdag 11mei uitzonderlijk gesloten.

Op zaterdag 11 mei is de winkel uitzonderlijk gesloten vanwege familiale reden.
Lees meer

EXTRA OPEN 1 MEI

Op 1 mei is de winkel extra open van 10 tot 17u. Elke aankoop op deze feestdag telt dubbel op de klantenkaart! De nieuwe zomercollecties van Hoeden Martine Verstraeten, Stetson en City Sport liggen in de winkel!
Lees meer

De nieuwe zomercollecties liggen in de winkel!

De zomer- en suitecollecties van Hoeden Martine Verstraeten, City sport en Stetson liggen in de winkel. Bekijk ze nu al online!
Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x