Blog & events

WEBSHOP COMING SOON !

Momenteel ben ik druk bezig aan de opbouw van een webshop. Op deze manier kan ik jou de kans geven om een hoed of pet aan te kopen uit de nieuwe zomercollecties en dit voor zolang de winkel verplicht gesloten is.
Lees meer

De winkel is tijdelijk gesloten.

Vanwege de maatregelen van de regering is de winkel tijdelijk verplicht gesloten. Ik ontvang jullie graag wanneer dit terug mogelijk en toegelaten is. Martine
Lees meer

OPENDEURDAGEN 12-13-14 |& 15 maart 2020

De nieuwe zomercollecties komen langzaamaan binnen en begin maart ligt mijn hoedenwinkel er vol mee! Je kan ze komen bewonderen, passen en aankopen tijdens de OPENDEURDAG van 12-13-14 & 15/03. Zondag 15/03 is de winkel extra open v. 10 tot 17u. Actie: Elke aankoop telt dubbel op de klantenkaart!
Lees meer

Zondag 22 December Kerstmarkt - Onze winkel is EXTRA OPEN van 13 tot 18u

Op zondag 22 december vind de jaarlijkse kerstmarkt plaats in het centrum van Haacht van 13 tot 20u. Er zullen weer tal van traditionele kerstkraampjes staan met handgemaakte en andere hebbedingen voor onder de kerstboom. Ook de handelaars openen deze zondag traditioneel hun winkeldeur. Dat beloofd dus heel veel shoppingplezier! Ook mijn hoedenwinkel zal die dag geopend zijn van 13 tot 18u! Allen welkomI
Lees meer

DAG VAN DE AMBACHTEN in CVO CRESCENDO te MECHELEN

Wil jij weten wat een Marokijnbewerker doet? Hoe een vakman houtsnijwerk minuscule details in hout verwerkt? Op welke manier je metaal naar je hand kan zetten? Je komt alles te weten tijdens onze "dag van de ambachten" Er zijn doorlopend demonstraties van erkende ambachtsmannen en -vrouwen.
Lees meer

De nieuwe wintercollecties liggen in de winkel!

De nieuwe wintercollecties van Hoeden Martine Verstraeten Stetson City Sportcaps Derby Sport LookHatMe Dalena en Kopka, liggen in de winkel. Ook de promoties van lederen handschoenen van City Sport aan -70% en Poujade aan -30% en de suitesschoenen en tasjes Einde Collecties van ElsaColouredShoes aan -50% , blijven geldig tot einde voorraad!
Lees meer

STREETSHOW HOEDEN MARTINEVERSTRAETEN 2019

Tijdens de streetshow werden de nieuwe collecties van Hoeden Martine Verstraeten, Stetson, City Sportcaps, LookHatMe en Derby Sport geshowd.
Lees meer

Weekend van de Klant za. 5 en zond. 6 oktober

Tijdens het Weekend van de Klant ontvangt elke klant een geschenk en telt elke aankoop dubbel op de klantenkaart. De winkel is extra geopend op zondag 6 oktober van 9.30u tot 13u. Maak van de gelegenheid gebruik om onze nieuw en uitgebreide wintercollecties van Hoeden martine verstraeten, Stetson en City sport te ontdekken.
Lees meer

Jaarlijks Verlof van 15 tot 31 augustus.

Vanaf donderdag 15 aug. tot zat. 31 aug. is de winkel gesloten wegens jaarlijks verlof. Ik ben er terug vanaf dinsdag 3 september. Martine
Lees meer

Zondag 30 juni is de winkel extra open van 9 tot 13u !

Zondag 30 juni is het naar jaarlijkse gewoonte JAARMARKT en KERMIS in het centrum van Haacht. Daarom is onze winkel deze zondag extra open van 9 tot 13u
Lees meer

Zondag 9 juni vaderdag!

Wees eens origineel en geef vader een pet of hoed cadeau voor vaderdag
Lees meer

Zaterdag 11mei uitzonderlijk gesloten.

Op zaterdag 11 mei is de winkel uitzonderlijk gesloten vanwege familiale reden.
Lees meer

EXTRA OPEN 1 MEI

Op 1 mei is de winkel extra open van 10 tot 17u. Elke aankoop op deze feestdag telt dubbel op de klantenkaart! De nieuwe zomercollecties van Hoeden Martine Verstraeten, Stetson en City Sport liggen in de winkel!
Lees meer

De nieuwe zomercollecties liggen in de winkel!

De zomer- en suitecollecties van Hoeden Martine Verstraeten, City sport en Stetson liggen in de winkel. Bekijk ze nu al online!
Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x