16 oktober 2018

Streetshow hoeden tijdens jaarmarkt Haacht - zondag 7 oktober 2018

Twee weken voor de jaarlijkse Kermis en Jaarmarkt in Haacht, kreeg ik plots nog het idee om die dag de rode loper uit te rollen voor mijn winkeldeur, om er een Hoeden - Streetshow te laten plaats vinden.

Dus alle hens aan dek om dit event nog te kunnen organiseren... en zowaar de goden waren mij goedgezind, alles geraakte nog tijdig in kannen en kruiken.

Dit dankzij veel lieve en welwillende mensen die heel erg bereid waren om mij hierbij met raad en daad bij te staan, want dit was voor mij de eerste keer om zoiets op eigen houtje te organiseren.

Dankzij de breidwillige medewerking van familie en vrienden werd het een geslaagd event dat geproeft en geapprecieerd werd door het publiek, dat bevestigde mij ook de verschillende positieve reacties achteraf.

Mijn speciale dank gaat dan ook uit naar Tom en Jurgen Vanlangenakker voor hun hulp voor muziek en geluid.

En een hele dikke en hartelijke merci, aan de gelegenheidsmodellen die vol enthousiasme mijn handgemaakte hoeden en de hoeden en petten van Stetson, City Sport caps, Dalena, Derby Sport en LookHatMe showden.

Nog even op een rijtje van links naar rechts en boven naar onder:

Deborah, Jonas, Daniella, Lien, Sanne, Fauke, Dries, Vick en mama Anouck, kleinzoon Lex met papa Werner en helemaal vooraan , kleinzoon Luiz.

Een idee dat voor herhaling vatbaar is, mijn modellen kijken al uit naar een volgende editie!

Martine

Terug naar overzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x