Bereikbaarheid & parkeren

De HOEDENWINKEL, Hoeden Martine Verstraeten is gelegen in het WINKELCENTRUM van Haacht en heeft een VLOTTE BEREIKBAARHEID.


HAACHT ligt midden in de DRIEHOEK BRUSSEL – LEUVEN - MECHELEN en heeft een GOEDE BEREIKBAARHEID, zowel MET DE AUTO als met het OPENBAAR VERVOER.

De HOEDENWINKEL Hoeden Martine Verstraeten is gelegen in het centrum langs de INVALSWEG vanuit de rotonde aan KAMPENHOUT-SAS, welke de drie HOOFDWEGEN van uit BRUSSEL, LEUVEN en MECHELEN met elkaar verbindt.

Ook vanuit de ANDERE RICHTINGEN zoals AARSCHOT, TIENEN, HASSELT enz. , kan u vlot het CENTRUM van HAACHT en de HOEDENWINKEL Hoeden Martine Verstraeten bereiken langs de E314 via afrit HOLSBEEK-ROTSELAAR, richting WERCHTER – HAACHT.

HAACHT CENTRUM is bovendien uiterst PARKEERVRIENDELIJK, parkeren is er VOLLEDIG GRATIS!

Er zijn 2 GROTE PARKINGS  langs de RINGWEG met name PARKING KLAPGAT (160 plaatsen) en PARKING LOMBAARDEN (260 plaatsen). U kan ook parkeren op het MARKTPLEIN (34 plaatsen) en in de omliggende winkelstraten.

Beide GROTE GRATIS PARKINGS liggen op WANDELAFSTAND  van de HOEDENWINKEL Hoeden Martine Verstraeten.

!!! Er dient wel rekening gehouden te worden met de BLAUWE ZONES !!!

De BLAUWE ZONES  van Haacht waar u gedurende 2 UUR GRATIS PARKEERT met uitzondering van het marktplein  (van ma tot za) , zijn als volgt: 

  • HET MARKTPLEIN (1 uur !) - Haacht
  • ACHTER DE KERK te Haacht 
  • OMLIGGENDE WINKELSTRATEN van Haacht
  • !!! PARKING KLAPGAT !!! - Haacht

Op PARKING LOMBAARDEN (260 pl.)  mag u ONBEPERKT GRATIS PARKEREN. Deze PARKING LOMBAARDEN vind u aan de ringweg ter hoogte van  LOMBAARDEN, gelegen tussen de ROTONDE aan de invalsweg vanuit WERCHTER  en het kruispunt aan de invalsweg vanuit KEERBERGEN.

#hoedenwinkel #hoedenwinkelinbelgie #stetsonhoedenwinkel #stetsonbelgie #hoedenenpettenwinkel #hoedenenpettenwinkelinbelgie #hoedenmartineverstraeten #haacht #hetbestaatinhaacht #vlaamsbrabant #mechelen #leuven #antwerpen #brussel 


Bereikbaarheid & parkeren

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x