Veiligheidsmaatregelen.

Beste klant,

Ik weet uit ervaring dat een aantal klanten graag hun man, vrouw, dochter of zoon willen meebrengen naar mijn hoedenwinkel om advies te geven bij de keuze van hun hoed of pet.

Ik dien echter in regel te zijn met het COVID-19 WINKELPLAN dat mij vanuit de overheid wordt opgelegd en de nodige maatregelen te nemen om de social distancing te respecteren.

Vanuit de overheid wordt uitdrukkelijk gevraagd om alleen te winkelen. Ouderen en hulpbehoevenden mogen wel vergezeld worden van 1 persoon.

Ik zal een duidelijk afgebakende wachtzone inrichten vooraan in de hoedenwinkel. Dit stelt mij in de gelegenheid om 2 klanten per keer toe te laten in de hoedenwinkel. Eén wachtende klant vooraan in de hoedenwinkel in de wachtzone en  1 in bediening. De doorgangen in het achterste winkelgedeelte zijn onvoldoende breed om de 1,5m afstand tussen de klanten te garanderen.

U zal van buiten duidelijk zal kunnen zien of er reeds een wachtende klant voor u is vooraan in de wachtruimte van de hoedenwinkel. Indien dit wel het geval is vraag ik u om buiten te wachten en ook daar tijdens het wachten de social distancing van 1,5 m te repecteren

Ik zal tijdens uw bezoek een mondmasker dragen en ik voorzie ontsmetting gel. Ik vraag u eveneens om een mondmasker te dragen en voor het passen van de hoeden en/of petten,uw handen te ontsmetten.U kan dit ook doen nadien zodat u veilig kan betalen. Dit kan u met bancontact of cash.

Ik wil u ook vragen om uw winkeltijd te beperken tot 30 minuten.

Momenteel werk ik niet op afspraak maar indien hier vraag naar is probeer ik daaraan tegemoet te komen. U kan mij hiervoor bellen op het nummer 0479/855 475

Ook online shoppen blijft mogelijk 24 /24 uur.

Ik hoop u binnenkort gezond en wel te mogen ontvangen.

MartineSchrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x