Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

SUCCESVOLLE DEELNAME AAN 4DE DINNER, FASHION & ART BENEFIET       SUCCESVOLLE DEELNAME AAN 4DE DINNER, FASHION & ART BENEFIET

NIEUWS | 11-10-2018 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Zaterdag 6 oktober 2018 nam ik voor het 4de jaar op rij deel aan de Benefiet Dinner, Fashion & Art in de Universiteitshal in de Naamsestraat te Leuven, een organisatie van Stichting Me To You.

 

Deze benefiet is ten voordele van :

Kinderkankerfonds Leuven, Fonds Kind en Orgaantransplantatie - Prof.dr.R. Van Damme-Lombaerts, Rondoufonds voor Duchenneonderzoek.

 

De presentatie was dit jaar in handen van Pascale Mertens en Tine Van den Brande

en Special Guest was Pascale Naessens.

 

Wij kunnen terugblikken op een geslaagde editie met een modeshow voor een uitverkochte zaal , zoals de vorige jaren ook weer in handen van Karin Nuyts en het FashionMove team.

 

Mijn handgemaakte collectie voor winter en suite werden weerom professioneel geshowd door de modellen van FashionMove.

 

Ik ben dan ook uiterst blij en dankbaar dat ik weer mocht deelnemen en dank bij deze de organisatoren van de stichting Me To You, het FashionMove team, het Kappersteam en iedereen die achter en voor de schermen mee zorgden voor deze geslaagde editie!

 

Mijn speciale dank gaat eveneens uit naar mijn rechterhand achter de schermen, mijn dochter Fauke!

 

Martine