Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

De hoeden creaties van modeontwerper Kristof Buntinx die ik voor hem maakte, staan tentoon te Brussel. De hoeden creaties van modeontwerper Kristof Buntinx die ik voor hem maakte, staan tentoon te Brussel.

NIEUWS | 4-05-2018 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Modeontwerper Kristof Buntinx stelt momenteel tentoon in het Huis van de Raad van de Vlaamse Gemeenschapscommissie, Lombardstraat 67, 1000 Brussel.

 

Kristof, die vanuit Limburg naar Brussel ging werken en wonen, is één van onze meest grensverleggende en extravagante modeontwerpers.

 

Gedurende verschillende jaren gaf ik vorm aan de hoedencreaties die Kristof ontwierp.

 

Tien van deze hoedencreaties zijn momenteel naast zijn andere werken, te bezichtigen op deze overzichtstentoonstelling, samen met een aantal prachtige kunstfoto’s van o.a. de hoeden.

 

De "Speldenkopkussen- hoed" staat niet op deze tentoonstelling omdat Kristof deze wegschonk aan Lady Gaga, maar de foto kan je wel bewonderen.

 

De "Vuibakdeksel - hoed" , welke reeds de eer te beurt viel om geshowd te worden tijdens de paardenraces van Ascot, staat er echter wel bij.

 

Het vroeg steeds heel wat vindingrijkheid en vakmanschap om deze toch wel zeer speciale creaties van Kristof, uit te werken.

 

Op de foto zie je een stralende Kristof naast mij met zijn nieuwste creatie , De Hoed der Kennis.

Op de ochtend van de opening van de tentoonstelling, legde ik nog de laatste hand aan deze hoed en bracht hem s’avonds eigenhandig mee naar de vernissage.

 

Op zondag 6 mei wordt het Irisfeest gevierd te Brussel en naar aanleiding hiervan zal de tentoonstelling die zondag eveneens te bezoeken van 10 tot 17u.

 

Verder is deze tentoonstelling nog tot en met 18 mei te bezichtigen, alle werkdagen van 10 tot 17uur en dit in Huis van de Raad van de Vlaamse Gemeenschapscommissie in de Lombardstraat 67 te 1000 Brussel.

 

Veel kijkplezier aan diegenen die de tentoonstelling gaan bekijken!

Martine