Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Nieuwe suite- en zomercollectie 2016 Nieuwe suite- en zomercollectie 2016

NIEUWS | 2-03-2016 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Heeft u binnenkort een communie-, lente- of trouwfeest? Of wilt u met de zonnige dagen in het verschiet uw lentelook stijlvol afmaken met een bijpassende hoed? De NIEUWE SUITE- EN ZOMERCOLLECTIE 2016 is al volop verkrijgbaar bij Hoeden Martine Verstraeten te Haacht.

 

Bij een bijzondere gelegenheid past een uniek en exclusief hoofddeksel. De prachtige creaties van Hoeden Martine Verstraeten, steeds gemaakt van mooie, kwalitatieve en uitzonderlijke materialen, geven uw outfit direct extra cachet en klasse.

 

We hebben voor zowel dames als heren weer een prachtige collectie samengesteld. De collectie bestaat naast de exclusieve bruidshoeden, suitehoeden, fascinators en pillboxen van Hoeden Martine Verstraeten zelf, ook nog onder andere uit de populaire zomerhoeden en -petten van Stetson en City Sport.

 

Lukt het u niet om binnenkort al eens langs te komen? U kan tegenwoordig uw favoriete hoofddeksel ook ONLINE BESTELLEN! Onze webshop is 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 toegankelijk! Neemt u gerust eens een kijkje en maak op uw gemak uw keuze. Op onze WEBSITE, die dankzij de vertaalknop rechts bovenaan in diverse talen beschikbaar is, kan u bovendien terecht voor handige video's met styling tips & tricks. Zo helpen we u ook online een geĆÆnformeerde en bewuste keuze te maken.