Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

TEVREDEN KLANTEN DAAR GAAN WE VOOR ! TEVREDEN KLANTEN DAAR GAAN WE VOOR !

NIEUWS | 2-12-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Het grote VOORDEEL om samen te werken met een plaatdelijk ( lees BELGISCH) familiebedrijf is dat dit mij als detailhandelaar de mogelijkheid geeft, in te spelen op de NODEN van mijn KLANTEN.

CITY SPORT CAPS uit het West-Vlaamse Ardooie is zo’n bedrijf.

Hier koop ik sinds de opening van mijn HOEDENWINKEL hun mooie , kwalitatieve MANNENPETTEN uit EIGEN PRODUCTIE.

Zo komt het dat ik een ANTWOORD kan bieden op de vraag van mijn KLANT, wiens vader zijn favoriete City Sport winterpet van enkele seizoenen geleden, verloren is.

De meneer stuurde mij een foto van mijn eigen website met de WINTERPET die zijn vader bij mij gekocht heeft en verloren is, met de VRAAG of deze nog in zijn maat in voorraad was.

Tot mijn spijt moest ik hem hierop een negatief antwoord geven , maar ik kon wel navraag doen bij de firma City Sport Caps, of deze stof nog in voorraad was.

Dit bleek het geval te zijn.

En zo kon ik een antwoord bieden aan mijn klant en de FAVORIETE WINTERPET voor zijn vader opnieuw bestellen dankzij de goede samenwerking met mijn leverancier van mannenpetten City Sport Caps.

 

Martine van Hoeden Martine Verstraeten