Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

"Zo Vader, Zo Zoon!

NIEUWS | 8-11-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

“Zo Vader, Zo Zoon.”

 

Hoeden Martine Verstraeten stelt haar nieuwe en laatste actie van het feestjaar

“15 jaar Hoeden Martine Verstraeten” voor!

De preview van de “(groot-) vader en (klein-)zoon” actie werd voorgesteld aan de 170 dames die aanwezig waren op de Ladies Night op donderdag 5 november 2015 bij Anka Office Planet.

Schoonzoon Werner en kleinzoon Luiz van zaakvoerster - ontwerpster Martine Verstraeten van Hoeden Martine Verstraeten, stelden tijdens deze avond het duo-petten-setje van het Belgische bedrijf “City Sport Caps” voor.

Het nieuwe setje voor (groot-)vader en (klein-)zoon is vanaf nu verkrijgbaar in de mooie en kwalitatieve Schotse en Engelse Donegal Tweed stoffen , waar dit Belgische merk wereldwijd voor bekend is.

Tijdens de maand december zal dit setje uitzonderlijk te verkrijgen zijn in de voorradige setjes en op bestelling in alle stoffen van City Sport , aan -10% !

Weet u niet wat te kopen voor Kerstmis of Nieuwjaar?

Dan is dit vast en zeker het unieke geschenk!

Neem vooral de hoofdmaten van (groot-) vader en (klein-)zoon mee naar Hoeden Martine Verstraeten wanneer u dit unieke setje gaat bestellen!

Wees er snel bij zodat u uw setje tijdig onder de kerstboom kan leggen!

 

Martine van Hoeden Martine Verstraeten