Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Bescherm uw hoofd tegen de zon Bescherm uw hoofd tegen de zon

NIEUWS | 25-06-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Steeds meer mensen moeten op doktersvoorschrift hun hoofd beschermen tegen de zon vanwege huidkanker, hoofdwonden, bestraling enz. Maar ook al is er bij u geen sprake van een medische noodzaak, het is ook voor u aangewezen om uw hoofd goed te BESCHERMEN TEGEN DE ZON… zeker als u kaal bent of als uw haardos dunner wordt.

 

De hoofdhuid is zeer gevoelig en kan dus snel verbranden. Houdt u ervan om er in de zomer met de cabrio op uit te trekken, dan is het risico op verbranding extra groot, omdat de wind ook nog meespeelt. Bescherm uw hoofd ook tijdens het werken in de tuin, sporten, winkelen,… of gewoon als u aan het genieten bent van de zon.

 

Verschillende hoeden- en pettenmerken spelen in op de vraag naar modieuze hoofdbedekking en –bescherming tegen de zon door stoffen te gebruiken die bescherming bieden tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

 

We zetten voor u graag enkele ‘sun proof’ modellen op een rijtje:

 

- Stetson ‘Keewatin’, gemaakt van UV-bestendige stof. Bijkomend voordeel van een hoed met een rand, is dat ook uw hals en oorschelpen beschermd zijn.

 

- Stetson ‘Geneva’: een mooie kleine linnen hoed met UV-bestendige voering, die zich op tal van outfits laat dragen.

 

- Stetson ‘Texas Stripe’, een wat sportievere pet in UV-bestendige stof, die door zowel jong als oud kan gedragen worden.

 

Een gouden raad: “Geniet van de zon, maar bescherm u voldoende vóór het te laat is!” Met deze modieuze zomerhoeden is dat ook hoegenaamd geen straf! Bezoek onze winkel en ontdek deze en vele andere leuke zomerhoeden die gemaakt worden van een UV bestendige stof.

 

Klik hier en bezoek onze website