Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Trends in zomerhoeden voor zomer 2015 Trends in zomerhoeden voor zomer 2015

NIEUWS | 27-04-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

De hoed is een echte eyecatcher. Met een hoed kan u uw outfit helemaal stijlvol afmaken! Maar uiteraard is ook de hoed aan modetrends onderhevig. Dit zijn de TRENDS IN ZOMERHOEDEN voor ZOMER 2015.

 

Voor HEREN blijft de PANAMAHOED dé zomerhoed bij uitstek. Dit geldt zowel voor de fedora-versie als de walker-versie. Klassiek afgewerkt met een ribsband of juist sportief, met een lederen band als afwerking. Daarnaast zijn ook de TRILBY-modellen weer erg in trek. Deze unisex hoedjes, meestal van natuurstro of linnen gemaakt, zijn zowel bij heren als dames zeer geliefd.

 

Wat de DAMES betreft, worden de trends vooral door royals en celebrities gezet. Voor komende zomer is de TOK, zoals Jacqueline Kennedy hem droeg, weer heel populair. U ziet de tok in alle vormen en afwerkingen weer opduiken. De TURBAN is dankzij koningin Mathilde en koningin Maxima weer helemaal ‘in’. Tot slot blijft ook de KLASSIEKE HOED het goed doen, vooral omdat deze perfect aan uw gezicht kan aangepast worden, voor een prachtig resultaat met wow-effect. Wel vinden we overal RETRO-accenten terug, zowel wat vorm als wat afwerking betreft.

 

Klik hier en bezoek onze website