Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Vanaf heden tot eind mei mooie aquarellen van Sigrid Joosten bij Hoeden Martine Verstraeten Vanaf heden tot eind mei mooie aquarellen van Sigrid Joosten bij Hoeden Martine Verstraeten

NIEUWS | 7-04-2014 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Vanaf heden tot eind mei , zijn deze mooie aquarelschilderijen met Brabantse trekpaarden,van de Tildonkse kunstenares Sigrid Joosen, te bewonderen in mijn hoedenwinkel.

 

Sigrid Joosen was amper drie jaar toen ze voor de eerste keer op de rug van een Brabants trekpaard zat. Als puber droomde ze ervan om dierenarts te worden maar uiteindelijk studeerde ze voor lerares lagere school. Nadien volgde ze in Sint Lukas 'Vrije grafiek' wat haar een degelijke basis gaf om tekenles te geven.

De passie voor paarden en tekenen vloeien vandaag in elkaar over. Als Sigrid een wandeling maakt , doet ze dat niet zonder schetsboek en camera.

“Niks zo leuk als tussen Brabanders staan en tekenen“, zegt Sigrid.

Ik leerde Sigrid en haar werk kennen tijdens onze gezamenlijke deelname aan de tentoonstelling in GC Den Breughel te Haacht naar aanleiding van het weekend van de Amateurkunsten. Een wederzijdse bewondering voor mekaars werk, monde uit in deze samenwerking.

Binnenkort ben ik te gast in de tekenklas van Sigrid, waar ik haar cursisten zal laten kennismaken met het hoedenvak waarbij zij de gelegenheid zullen krijgen om mekaar te tekenen met één van mijn hoeden op. Daar kijken we samen al naar uit!

 

Martine van Hoeden Martine Verstraeten “