Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Demonstratie Hoeden Maken en Modeshow tijdens Schiplaken op de Catwalk Demonstratie Hoeden Maken en Modeshow tijdens Schiplaken op de Catwalk

NIEUWS | 4-07-2012 : 10:19 | Overzicht van nieuws & events

Tijdens het event Schiplaken op de catwalk op zaterdag 30 juni, demonstreerden de cursisten van de opleiding modist en accessoires van het CVO crescendo te Mechelen met als docente, Martine Verstraeten, het hoeden maken.

Naast een gevarieerd programma met tal van activiteiten voor de kinderen, optredens en een ambachtenmarkt, allemaal ten voordele van Make a Wish en De Cliniclowns, stond het avondprogramma in het teken van de modeshow.

Naast de Hoeden van Hoeden Martine Verstraeten, werd ook de lingerie van Body Fashion , lederen handtassen van Luigi Braile, brillen van Vleeracker en dames- en herenkleding van Patio Fashion en Mexx geshowd.

Het resultaat was een wervelende modeshow afgewisseld met optredens van de dansgroep B-Style.

Nadien waren er nog optredens van de Coverbands UBB en Totally Soul met daartussen nog de prachtige vuurshow met Peter Gusta.

Dit alles kwam tot stand dankzij de vele helpende handen van de talrijke vrijwilligers en het team van SOS Schiplaken. Meer dan een pluim waard!

Ikzelf kijk ondertussen reeds uit naar mijn volgende event : de exclusieve modeshow op 7/09 ten voordele van het project Bone 4 Kids, georganiseerd door Kiwanis Club Leuven Artemis, in samenwerking met Sonja Sonneville dameskleding, Bugattis lingerie, Pelsen Parmentier en Koffiebranderij Java.