Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Een hoed of fascinator maakt je outfit compleet. Een hoed of fascinator maakt je outfit compleet.

NIEUWS | 21-05-2012 : 11:37 | Overzicht van nieuws & events

Is het niet fantastisch mooi als je outfit compleet is? Als je kledij en de accessoires op elkaar afgestemd zijn? Als je hoed of fascinator het geheel compleet maakt?

Ja zeker, dat is fantastisch mooi! Dat is af! Je trekt de aandacht en krijgt bewonderende blikken.

Kijk maar naar Koninging Beatrix van Nederland. Was zij op Koninginnendag weer niet het toonbeeld van smaakvolle elegantie?

Een grote of opvallende hoed is zeker geen vereiste,integendeel. Het is belangrijk dat je hoed of fascinator het geheel afmaakt en vooral dat hij je mooier maakt!

Een gezicht, met de juist gekleurde hoed of fascinator, gaat vanzelf stralen.

Laat je in je keuze begeleiden door een deskundige modiste. Zij zal je helpen in het uizoeken van het juiste model, voor jouw gezicht,jouw lichaamsbouw en jouw kledij. Zij zal ervoor zorgen dat de details en afwerking perfect in overeenstemming zijn met je hoed of fascinator en de rest van je outfit. Net zoals een naaister dit kan doen voor je kledij.

Ook jij zal dan fantastisch mooi zijn op jouw feest en het middelpunt van bewonderende blikken .... net zoals Koninging Beatrix was op haar feestdag.