Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Senior Model Award 2011 Senior Model Award 2011

NIEUWS | 31-01-2012 : 15:38 | Overzicht van nieuws & events

Op 26 november 2011 werd in Merksem in zaal Bart, gestreden om de titel ‘Senior model 2011’, een modellenwedstrijd voor dames en heren tussen 50 en 75 jaar. Aan deze finaleshow namen 13 vrouwen en 8 mannen deel.

De finalisten werden geselecteerd uit 4 voorrondes en 2 halve finales. Ze werden beoordeeld op onder meer defileren, presenteren van kleding, taalvaardigheid, uitstraling, het duidelijk en juist beantwoorden van vragen.

De presentatie van de finaleshow was in handen van Vera Wesenbeek, de drijvende kracht achter Evenementenorganisatie “Stars4eventS”

Martine Verstraeten van Hoeden Martine Verstraeten uit Haacht werd als sponsor van dit Event, eveneens gevraagd om gedurende de ganse wedstrijd in de jury te zetelen.

Tijdens de finale show werden haar, speciaal voor de kandidaten ontworpen Hoeden en Fascinators geshowd.

De winnaars van de wedstrijd zijn Maggi Toussaint en Rudy Sterckx.

Meer foto’s van deze finaleshow zijn te bekijken op www.seniormodelaward.be, waaronder ook deze van de hoedencollectie van Hoeden Martine Verstraeten Stationsstraat 7 3150 Haacht.