Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

STREETSHOW HOEDEN tijdens Haacht Jaarmarkt - zondag 7 oktober 2018 STREETSHOW HOEDEN tijdens Haacht Jaarmarkt - zondag 7 oktober 2018

NIEUWS | 16-10-2018 : 08:00 | Lees meer

Twee weken voor de jaarlijkse Kermis en Jaarmarkt in Haacht, kreeg ik plots nog het idee om die dag de rode loper uit te rollen voor mijn winkeldeur, om er een Hoeden - Streetshow te laten plaats vinden.

Dus alle hens aan dek om dit event nog te kunnen organiseren... en zowaar de goden waren mij goedgezind, alles geraakte nog tijdig in kannen en kruiken.

 

Dit dankzij veel lieve en welwillende mensen die heel erg bereid waren om mij hierbij met raad en daad bij te staan, want dit was voor mij de eerste keer om zoiets op eigen houtje te organiseren.

 

Dankzij de breidwillige medewerking van familie en vrienden werd het een geslaagd event dat geproeft en geapprecieerd werd door het publiek, dat bevestigde mij ook de verschillende positieve reacties achteraf.

 

Mijn speciale dank gaat dan ook uit naar Tom en Jurgen Vanlangenakker voor hun hulp voor muziek en geluid.

 

En een hele dikke en hartelijke merci, aan de gelegenheidsmodellen die vol enthousiasme mijn handgemaakte hoeden en de hoeden en petten van Stetson, City Sport caps, Dalena, Derby Sport en LookHatMe showden.

Nog even op een rijtje van links naar rechts en boven naar onder:

Deborah, Jonas, Daniella, Lien, Sanne, Fauke, Dries, Vick en mama Anouck, kleinzoon Lex met papa Werner en helemaal vooraan , kleinzoon Luiz.

 

Een idee dat voor herhaling vatbaar is, mijn modellen kijken al uit naar een volgende editie!

 

Martine

 

TENTOONSTELLING “PROTECTING DE FOR ELEMENTS” WATERLEAU – OPENBEDRIJVENDAG 4 OKTOBER 2015 TENTOONSTELLING “PROTECTING DE FOR ELEMENTS” WATERLEAU – OPENBEDRIJVENDAG 4 OKTOBER 2015

NIEUWS | 16-10-2018 : 08:00 | Lees meer

Naar aanleiding van de deelname aan de Openbedrijvendag , nodigde het bedrijf Waterleau uit Wespelaar (Haacht) alle kunstenaars van Groot Haacht uit om een werk te maken en in te sturen met als thema de vier elementen Water, Vuur – Wind – Aarde, naar analogie met het werkterrein, de filosofie en hun logo. Een tweede vereiste die aan de kunstenaars werd opgelegd was om de kleuren van het logo te respecteren, zijnde Rood voor Vuur, Geel voor Wind, Blauw voor Water en Groen voor Aarde.

 

Ik ging de uitdaging aan om mij voor deze tentoonstelling te selecteren, echter zag ik het niet zitten om één creatie te maken in deze vier kleuren, uiteindelijk moeten toch de kleuren mooi samengaan in een hoed.

 

Dus koos ik ervoor om vier creaties te maken, elk in een kleur van het logo en naar het thema waar deze kleur voor stond. Ik koos er eveneens voor om elke creatie in een ander hoedenmateriaal te maken.

 

En zo werd Rood de Fascinator Vuur, helemaal gemaakt van sinamaystro in een combinatie van verschillende tinten rood met een klein beetje warm oranje.

Geel werd eveneens een fascinator,met een basis van toile élasique met stof overtrokken en buntalstro in de vorm van een wervelwind.

Blauw, een grote plateau in sinamaystro die werd overtrokken met kant met parels.

En de vierde werd een hoed in mélusine vilt, afgewerkt met een rand van bananstro.

 

Mijn creaties werden geselecteerd voor de tentoonstelling en het resultaat kan je zien op bovenstaande foto.

STREEKKRANT  Week 50 van 9/12/2015 tot 15/12/20015 STREEKKRANT Week 50 van 9/12/2015 tot 15/12/20015

NIEUWS | 15-10-2018 : 08:00 | Lees meer

Naar aanleiding van het jubileumjaar 15 JAAR HOEDEN MARTINE VERSTRAETEN, werd er in het jaar 2015 elke maand een cadeau uitgedeeld.

Tijdens de maand november was dit een handgemaakte hoed van mijn hand.

Deze werd gewonnen en afgehaald door Patsi Maes uit Hofstade (foto).

“INTERNATIONALE TEXTIELKUNST TENTOONSTELLING “ 21/02/2015 tot 01/03/2015G.C. Den BreughelWespelaarsestwg. 85 3150 Haacht “INTERNATIONALE TEXTIELKUNST TENTOONSTELLING “ 21/02/2015 tot 01/03/2015G.C. Den BreughelWespelaarsestwg. 85 3150 Haacht

NIEUWS | 14-10-2018 : 08:00 | Lees meer

“Eerste deelname op uitnodiging op deze internationale tentoonstelling met drie speciale creaties in een combinatie van stro en textiel.

 

Deze internationale tentoonstelling had het genoegen om bezocht te worden door ons koningspaar Koningin Mathilde en Koning Filip.

De Heer burgemeester van onze gemeente Haacht stond tijdens dit bezoek even stil bij de drie creaties van mijn hand , waarvan één toevallig ook de naam “Mathilde” droeg.”

“OPENING HOEDENWINKEL”  Stationsstraat 7 3150 Haacht – 30/07/2009 “OPENING HOEDENWINKEL” Stationsstraat 7 3150 Haacht – 30/07/2009

NIEUWS | 13-10-2018 : 08:00 | Lees meer

GAZET VAN ANTWERPEN van Zaterdag 21 en Zondag 22 november 2009

SUCCESVOLLE DEELNAME AAN 4DE DINNER, FASHION & ART BENEFIET       SUCCESVOLLE DEELNAME AAN 4DE DINNER, FASHION & ART BENEFIET

NIEUWS | 11-10-2018 : 08:00 | Lees meer

Zaterdag 6 oktober 2018 nam ik voor het 4de jaar op rij deel aan de Benefiet Dinner, Fashion & Art in de Universiteitshal in de Naamsestraat te Leuven, een organisatie van Stichting Me To You.

 

Deze benefiet is ten voordele van :

Kinderkankerfonds Leuven, Fonds Kind en Orgaantransplantatie - Prof.dr.R. Van Damme-Lombaerts, Rondoufonds voor Duchenneonderzoek.

 

De presentatie was dit jaar in handen van Pascale Mertens en Tine Van den Brande

en Special Guest was Pascale Naessens.

 

Wij kunnen terugblikken op een geslaagde editie met een modeshow voor een uitverkochte zaal , zoals de vorige jaren ook weer in handen van Karin Nuyts en het FashionMove team.

 

Mijn handgemaakte collectie voor winter en suite werden weerom professioneel geshowd door de modellen van FashionMove.

 

Ik ben dan ook uiterst blij en dankbaar dat ik weer mocht deelnemen en dank bij deze de organisatoren van de stichting Me To You, het FashionMove team, het Kappersteam en iedereen die achter en voor de schermen mee zorgden voor deze geslaagde editie!

 

Mijn speciale dank gaat eveneens uit naar mijn rechterhand achter de schermen, mijn dochter Fauke!

 

Martine

 

 

Wij zetten onze klanten in de bloemetjes! Wij zetten onze klanten in de bloemetjes!

NIEUWS | 24-09-2018 : 08:00 | Lees meer

Je outfit helemaal af maken? Kom onze nieuwe wintercollecties voor dames en heren ontdekken! Een greep uit onze topmerken: Hoeden Martine Verstraeten – Dalena – Stetson – City Sport caps en Guerra.

 

Onze klanten in de bloemetjes zetten? Dat doen we maar al te graag tijdens het weekend van de klant op 6 en 7 oktober (tijdens de kermis en jaarmarkt in Haacht). Elke klant krijgt een geschenkje en je aankoop telt dubbel op de klantenkaart! Op zondag zijn we extra open van 9u tot 13u.

 

Wist je dat we voor de vierde keer deelnemen aan het ‘Diner and Fashion’ event in de Universiteitshallen te Leuven? Op zaterdag 6 oktober kan je ons aan het werk zien. Bezoek onze website

Back in Business! Back in Business!

NIEUWS | 28-08-2018 : 08:00 | Lees meer

De winkel is terug open!

De openingsuren kan u vinden onderaan de home pagina.

Wens je op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, volg dan zeker onze facebookpagina!

 

Martine

JAARLIJKS VERLOF JAARLIJKS VERLOF

NIEUWS | 11-08-2018 : 08:00 | Lees meer

De winkel is gelsoten van

dinsdag 14 aug. tot zaterdag 25 aug.

 

TERUG OPEN : dinsdag 28 aug.

 

Tot dan!

Martine

-50% OP VORIGE COLLECTIES VAN STETSON EN CITY SPORT & OUTLET BRUIDS- EN SUITESCHOENEN VAN ELSA COLOURED SHOES -50% OP VORIGE COLLECTIES VAN STETSON EN CITY SPORT & OUTLET BRUIDS- EN SUITESCHOENEN VAN ELSA COLOURED SHOES

NIEUWS | 3-07-2018 : 08:00 | Lees meer

VANAF DINSDAG 3 JULI tot 31 JULI

VIND JE IN MIJN HOEDENWINKEL EEN BEPERKT AANBOD ZOMERPETTEN VAN STETSON EN CITY SPORT AAN -50%.

Snel zijn is de boodschap...

 

Op de nieuwe collecties is er geen korting.

 

BOVENDIEN IS ER EVENEENS 50% KORTING OP DE OUTLET BRUIDS- EN SUITESCHOENEN VAN ELSA COLOURED SHOES.

De voorradige modellen , maten en prijzen kan je vinden op de website bij de merken / productfoto's.