Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Lederen Handschoenen aan -50% Lederen Handschoenen aan -50%

PROMOTIE | Vanaf 1-12-2017 t/m 31-01-2018 | Lees verder

De lederen handschoenen van City Sport verdwijnen uit de collectie en zijn daarom nu te koop aan -50% tot einde voorraad.

 

De handschoenen voor de heren zijn er in 3 soorten leder, in omgekeerd schapenvacht, herteleer en lamsleer, in de kleuren zwart en bruin. Er is momenteel nog keuze in maten S-M-L rn XL.

 

Voor de dames zijn er handschoenen in omgekeerd schaap en lamsleder eveneens in de kleuren bruin en zwart. Er is ook voor de dames nog de keuze in de maten S-M-L en XL

 

Met deze koude dagen is dit een mooi buitenkansje!

 

Wees er daarom snel bij want OP = OP

 

Geschenkje in december en Kerstmarkt Haacht op 17 december Geschenkje in december en Kerstmarkt Haacht op 17 december

PROMOTIE | Vanaf 1-12-2017 t/m 31-12-2017 | Lees verder

December is feestmaand. En dat zal je geweten hebben. Heel de maand lang delen we cadeautjes uit! Bij elke aankoop krijg je van ons een geschenkje. Kom dus zeker eens langs en snuister door onze collectie. Naast een uitgebreide keuze aan hoeden van topmerken als Stetson, City Sport, Dalena, Derby Sport en Hoeden Martine Verstraeten vind je in onze winkel ook een mooie bruidscollectie en leuke accessoires zoals sjaals en lederen handschoenen.

 

Noteer ook zondag 17 december in je agenda. Het is dan weer tijd voor de jaarlijkse kerstmarkt in het centrum van Haacht. We zijn die dag open van 12 tot en met 18 uur.

 

Eindejaarsactie Haacht: koop bij onze handelaars, raad de waarde van de uitgestalde artikels in de glazen container op het marktplein en maak kans op een reischeque t.w.v. 1000 euro.

 

Tot binnenkort!

 

Ontdek meer collecties online